fbpx

Stel, je moet die enorm belangrijke presentatie geven, wilt gezien worden als die gerespecteerde visionair, maar je wilt je eigen uitstraling ook niet tekort doen.

Het authentiek zichtbaar advies is een personal power rapport van 30 pagina's dat jouw kwaliteiten beschrijft. Het koppelt daaraan vast een advies mbt kleuren waardoor je naast je zakelijkheid ook je eigen ik zichtbaar kunt maken. Met als gevolg een zelfverzekerde uitstraling tijdens je presentatie waardoor jouw boodschap helder wordt overgebracht. 

Stel, je wordt ontslagen, bent op zoek naar een nieuwe baan, maar twijfelt of dit misschien niet het moment is om voor een verandering te kiezen.

Het authentiek zichtbaar advies geeft je de uitslag van een persoonlijkheidstest met jouw blauwdruk naar succes. In  jouw blauwdruk worden je 4 grootste talenten uitgebreid beschreven. en je krijgt een overzicht van je top 10 kwaliteiten. Uit jouw blauwdruk komen ook woorden waarmee jij jouw persoonlijke elevatorpitch krachtig neer kunt zetten. Uit jouw persoonlijke blauwdruk komt een waardediamant, wat is jouw waarde in een groep, ben je goed in samenwerken of past een leidinggevende functie beter bij jou?

Stel, je staat elke ochtend vertwijfeld voor je kledingkast en hebt geen idee wat nu weer aan te trekken. 

Het authentiek zichtbaar advies laat je zien met welke kleuren je jouw kwaliteiten zichtbaar maakt. Daarnaast moet alles uiteraard ook matchen met je uiterlijke kenmerken. Kijk maar eens hoeveel kleding in jouw kast hangt die je nooit draagt. Het authentiek zichtbaar advies zal je houvast geven om elke morgen zonder stress je kleding uit te kiezen.


Stel, je bent of wilt zelfstandig ondernemer worden, wees je er van bewust dat jij zelf het visitekaartje bent voor je bedrijf. 

Het authentiek zichtbaar advies geeft je houvast. Het leert je met welke kleur jouw specifieke kwaliteiten zichtbaar worden. Wie heb je voor je, pas jouw uitstraling daar op aan. Zorg dat je het gesprek naar je hand zet met jouw uitstraling. Maar wel altijd binnen jouw eigen authenticiteit.


Stel je kunt wel een boost zelfvertrouwen gebruiken, bent altijd aan het twijfelen of jij wel goed genoeg bent voor die baan, die functie of die vriendschap. 

Het authentiek zichtbaar advies laat zien hoe waardevol jij bent in jouw specifieke kwaliteiten, daarbij leer je hoe deze zichtbaar te maken in jouw uitstraling. Jouw zelfvertrouwen krijgt een enorme boost, het neemt je onzekerheid weg.

 

Moet ik je nog meer overtuigen hoe belangrijk het is om authentiek zichtbaar te worden?

Dit advies bestaat uit 2 sessies van anderhalf uur.

De prijs voor het authentiek zichtbaar rapport: €295

Heb je al een powerkleuradvies bij Touch of style gehad? Een authentiek zichtbaar rapport kost: €215


Ervaring van Henry Frieswijk: Ik heb met Wia een duik genomen in deze methode. Ik moet zeggen: de beste elementen van voor mij al bekende analyses van je drijfveren worden met elkaar gecombineerd en ‘t inzicht is raak! De kleurenadviezen zijn - ook voor mannen - serieus de moeite waard. Een waardevol geheel. Aanrader!

 

Ervaring van Ina: 'via mijn blauwdruk en het toepassen van de kleuren heb ik het pad naar mij zelf terug gevonden. Ik sta in de zachtheid in mijn kracht en dat voelt als thuiskomen' Eigenlijk doen woorden het tekort, het is zovel meer.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.