fbpx

 

 

Je bent een nieuwe ondernemer en weet niet waar te beginnen.

Welke kleuren moet ik voor mijn website gebruiken, oh help en ik moet ook nog een logo ontwerpen. En dan al die lappen tekst die ik moet schrijven Een elevator pitch?? Nee hoor dat kan ik niet.

Met een ZZP Power rapport krijg je een opsomming van woorden die jouw kernkwaliteiten beschrijven. Dit is een mooie basis voor je website. Deze woorden beschrijven wat jou uniek maakt, wat jou onderscheidt van de massa en waar jouw jouw ultieme kracht ligt. Het is ook een prachtige basis voor jouw Elevator Pitch. Daarnaast leer je kijken welke kleding je kiest voor welke klant. Hoe mooi zou het zijn dat elke klant voortaan JA tegen jou zegt, puur omdat je uitstraling klopt met wie jij bent.

Met een ZZP Power advies maak je een krachtig en stevig begin. 

 

Je bent al jaren zelfstandig ondernemer maar krijg jij wel die klanten waar jij blij van wordt?

Als je weet waar jouw kwaliteiten liggen. Weet waar jij goed in bent. Maar ook weet waar jij tegenaan bent gelopen en daar een oplossing voor hebt bedacht. Weet waar jouw specialiteit ligt.

Een klant wordt het liefst geholpen door iemand die dezelfde pijn door heeft gemaakt. Leer dit in je uitstraling zichtbaar maken, zowel online als offline. En ontvang vanaf nu alleen nog maar klanten waar jij energie van krijgt en die jij echt kunt helpen.

 

 

Help, als ondernemer moet je altijd alles maar kunnen.

Je moet je eigen website maken en onderhouden, je moet je eigen administratie doen, je moet je eigen marketing opzetten enzovoort. In geen enkel beroep hoef je zoveel te kunnen als ZZPer. Tijdens een ZZP Power advies maak je kennis met het powerwiel. Het powerwiel laat je zien welke stappen je als ondernemer allemaal moet zetten. Het laat je ook zien waar je goed in bent en waar je minder goed in bent en dus veel tijd kost en je helemaal leeg zuigt. Hoe zou het zijn als je weet waar het probleem ligt en  je voor dat stuk juist hulp inschakelt?

 

 

Jouw onderneming kan niet groeien als jij als persoon niet groeit!

Als ondernemer moet je je altijd blijven ontwikkelen, als jij jouw persoonlijkheid niet ontwikkelt zal jouw bedrijf ook niet groeien. Tijdens een ZZP Power advies wordt inzichtelijk gemaakt waar jouw groei ligt, waar je valkuilen liggen en waar je nog aandacht aan kunt schenken om te ontwikkelen.

 

 

 

Een ZZP power advies bestaat uit 3 sessies. 2 Sessies bij mij in de studio en 1 sessie bij jou aan huis. De sessies bij mij in de studio zullen vooral gaan over jouw persoonlijke uitstraling, waarbij met kleurdoeken inzichtelijk wordt gemaakt wat jouw blauwdruk kleuren voor jou uitstraling doen. Op welke manier je kleur kunt in zetten voor het doel van de dag. Tijdens de sessie bij jou aan huis gaan we je website en vormgeving vooral bespreken. Klopt jouw online uitstraling wel met jouw persoonlijkheid en met de wensen van jouw bedrijf? 

 

De prijs voor het ZZP Power advies is €495 excl. BTW  

Heb je al een powerkleuradvies bij Touch of style gehad? Een ZZP power rapport kost: €425 excl BTW

Lees mijn persoonlijke ervaring mbt het ZZP power advies in over Wia. Een omzetgroei van 50% is echt mogelijk door je blauwdruk toe te passen in jouw bedrijf!

 

Reactie Lotte: Ik kan Wia van harte aanbevelen. Ik heb haar ingeschakeld om mijn bedrijf weer een nieuwe boost te geven. Lang was ik aan het twijfelen welke richting ik uit wilde met mijn bedrijf. Op basis van de test weet ik nu waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik deze zichtbaar maak. Door ook mijn website helemaal aan te passen aan mijn persoonlijkheid trek ineens veel leukere klanten aan. Wia is echt een vakvrouw, met een fijne, respectvolle benadering.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.